Nuotrauka: iš atvirų šaltinių
Patiekalo skonis jus tikrai nustebins!
Cukinija su malta mėsa, pomidorų pasta, sojų padažu ir daržovėmis gaunasi sultinga, švelni ir aromatinga.
Norėdami tai padaryti, paruoškite daržoves ir pakepinkite jas su malta mėsa keptuvėje.
Receptas
Sudėtis:
- cukinijos 1 vnt.
- malta vištiena 450 g
- svogūnas 1 vnt.
- morkos 1 vnt.
- česnakai 2 skiltelės
- pomidorų pasta 1 valgomasis šaukštas.
- sojų padažas 1, 5 valg. š. l.
- maltų juodųjų pipirų
- druska
- augalinis aliejus
- žolelės (krapai, petražolės)
Paruošimas:
- Cukiniją perpjaukite į 4 dalis ir pašalinkite šerdį. Supjaustykite batonais, pasūdykite ir palikite 5-10 minučių, tada lengvai nuspauskite.
- Nulupkite svogūną ir česnaką ir smulkiai supjaustykite.
- Morkas nulupkite ir stambiai sutarkuokite.
- Nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite prieskonines žoleles.
- Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi lengvai apkepkite maltą mėsą, sudėkite svogūną, česnaką, morkas, pomidorų pastą, sojų padažą ir cukinijas. Troškinkite 15-20 minučių, paskaninkite pipirais, druska ir pabarstykite žolelėmis.
Svetainė nėra saugi! Visiems jūsų duomenims gresia pavojus: užpuolikai pasinaudos slaptažodžiais, naršyklės istorija, asmeninėmis nuotraukomis, banko kortelėmis ir kitais asmeniniais duomenimis.