Nuotrauka: iš viešų šaltinių
Jei esate įpratę mikrobangų krosnelėje pašildyti vakarykščius makaronus, geriau nustokite tai daryti.
Net ir labiausiai patyrusiems virėjams gali nutikti nesklandumų virtuvėje. Dažnai neseniai išvirti makaronai virsta kietu gumulu. Laimei, yra paplitusi gyvenimiška gudrybė, kuri padės „atgaivinti” patiekalą. Apie tai pasakojama instagramo tinklaraštyje awesome_motherhood.
Jei esate įpratę naudoti mikrobangų krosnelę vakarykščiams makaronams pašildyti, geriausia to nebedaryti. Tai tik pablogins patiekalo skonį ir išvaizdą.
Specialistai pataria virdulyje užvirinti nedidelį kiekį vandens ir tada juo užpilti lipnius makaronus.
Tada puodą su makaronais ir šiltu vandeniu pastatykite ant viryklės ir, kai skystis vėl užvirs, atsargiai pamaišykite patiekalą mediniu šaukštu.
Maždaug po pusės minutės makaronai atsiskirs ir vėl taps panašūs į ką tik pagamintą patiekalą.
Svetainė nėra saugi! Visiems jūsų duomenims gresia pavojus: užpuolikai pasinaudos slaptažodžiais, naršyklės istorija, asmeninėmis nuotraukomis, banko kortelėmis ir kitais asmeniniais duomenimis.