Nuotrauka: iš atvirų šaltinių
Paruoškite pietums aromatingą, sočią sriubą, kuri nepaliks abejingų.
Rūkyta mėsa, lydytas sūris ir daržovės įprastai sriubai suteiks sodraus skonio ir dūmo aromato. Naudokite bet kurios rūkytos vištienos dalies mėsą.
Receptas
Sudėtis:
- rūkyta vištienos šlaunelė 350 g
- lydytas sūris 180 g
- bulvės 5 vnt.
- morkos 1 vnt.
- svogūnas 1 vnt.
- vandens 1,5 litro
- maltų juodųjų pipirų
- lauro lapas 1 vnt.
- Druska
- žolelės (krapai, petražolės)
- augalinis aliejus
Paruošimas:
- Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka.
- Vištienos šlauneles užpilkite šaltu vandeniu ir virkite 15 minučių nuo užvirimo momento.
- Bulves nulupkite, nuplaukite, supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į puodą su mėsa. Virkite ant vidutinės ugnies 10 minučių. Išimkite mėsą iš sultinio, išskirstykite ją į pluoštus ir grąžinkite atgal prie bulvių.
- Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus, tada morkas, apkepkite, kol taps auksinės spalvos, ir sudėkite į sriubą, tada sudėkite lydytą sūrį, maltus juoduosius pipirus, lauro lapą, druską ir virkite ant silpnos ugnies 15-20 minučių, kol sūris visiškai ištirps. Pabarstykite žolelėmis ir palikite sriubą 10-15 minučių pastovėti.
Naudokite minkštą lydytą sūrį, jei jis pakuotėje, supjaustykite kubeliais.
Svetainė nėra saugi! Visiems jūsų duomenims gresia pavojus: užpuolikai pasinaudos slaptažodžiais, naršyklės istorija, asmeninėmis nuotraukomis, banko kortelėmis ir kitais asmeniniais duomenimis.