Nuotrauka: iš atvirų šaltinių
Patiekite su grietine, medumi, uogiene arba kondensuotu pienu.
Jei norite pasigaminti oro ir švelnių paplotėlių, bet be miltų, šis receptas yra būtent tai, ko jums reikia. Jas lengva ir paprasta paruošti, o minkštos ir purios jos išlieka net ir kitą dieną. Patiekite su grietine, medumi, uogiene arba kondensuotu pienu.
Receptas
Sudėtis:
- 2,5 % kefyras – 250 ml;
- vištų kiaušiniai – 2 vnt;
- manų kruopos – 2 puodeliai (200 ml);
- cukraus – 2-3 šaukštai;
- geriamoji soda – 0,5 šaukštelio;
- druskos – 1/3 šaukštelio;
- augalinis aliejus.
Paruošimas:
- Kiaušinius, cukrų, druską suplakite plaktuvu, sudėkite kefyrą, išmaišykite, palaipsniui supilkite manų kruopas ir vėl gerai išmaišykite.
- Uždenkite maistine plėvele ir palikite 30 minučių, kad išbrinktų, tada supilkite sodą ir išmaišykite.
- Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų, šaukštu sudėkite tešlą, suformuokite paplotėlius ir apkepkite iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.
Svetainė nėra saugi! Visiems jūsų duomenims gresia pavojus: užpuolikai pasinaudos slaptažodžiais, naršyklės istorija, asmeninėmis nuotraukomis, banko kortelėmis ir kitais asmeniniais duomenimis.