Tingūs pitos pyragėliai su mėsa ir sūriu: receptas be kepimo

Nuotrauka: iš atvirų šaltinių

Juos taip lengva paruošti, kad kiekvienas gali tai padaryti

Jei norite vaišinti šeimą pyragais ir nenorite vargti su tešla, pagaminkite sultingus, sultingus, tingius pyragus neminkydami tešlos.

Juos paruošite taip paprastai, kad kiekvienas galės susitvarkyti. Tiesiog paruoškite įdarą, suvyniokite į pitos duoną ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Receptas

Sudėtis:

  • plona pita 3 vnt.
  • malta vištiena 600 g
  • kietasis sūris 120 g
  • vištų kiaušiniai 2 vnt.
  • pieno 2 valg.
  • svogūnas 1 vnt.
  • grietinė 2 šaukštai.
  • maltos paprikos 1 šaukštelis.
  • augalinis aliejus
  • druska
  • malti juodieji pipirai

Paruošimas:

  1. Nulupkite svogūną ir smulkiai sutarkuokite.
  2. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
  3. Kiaušinius ir pieną suplakite plaktuvu.
  4. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, svogūną, kietąjį sūrį, grietinę, papriką, maltus juoduosius pipirus ir druską. Išmaišykite.
  5. Įdarą plonu sluoksniu paskleiskite ant lavašo lakšto per visą jo paviršių. Suvyniokite pitą su įdaru taip, kad gautųsi ilgas plokščias ritinys. Supjaustykite jį kvadratėliais.
  6. Taip paruoškite visus pitos lakštus. Kiekvieną pitos kvadratėlį pamerkite į kiaušinį ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus iš abiejų pusių, kol apskrus.

Svetainė nėra saugi! Visiems jūsų duomenims gresia pavojus: užpuolikai pasinaudos slaptažodžiais, naršyklės istorija, asmeninėmis nuotraukomis, banko kortelėmis ir kitais asmeniniais duomenimis.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Vaikų vasaros stovykla