Vištienos kefyro kebabas: iškylos receptas

Nuotrauka: iš atvirų šaltinių

Vienas geriausių mėsos marinavimo būdų yra kefyras

Kefyras puikiai suminkština mėsą, todėl ji tampa sultinga ir minkšta. Naudokite bet kokio riebumo kefyrą.

Receptas

Sudėtis:

  • vištienos filė 1,5 kg
  • kefyras 0,5 litro
  • svogūnai 3 vnt.
  • džiovintas česnakas 1 šaukštelis.
  • garstyčių 1 šaukštelis.
  • karis 1 šaukštelis.
  • vištienos prieskonių 1 šaukštelis.
  • druskos
  • malti juodieji pipirai

Paruošimas:

  1. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais.
  2. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
  3. Sudėkite į dubenį, sudėkite svogūną, džiovintą česnaką, garstyčias, karį, vištienos prieskonius, maltus juoduosius pipirus, druską, supilkite kefyrą, gerai išmaišykite rankomis ir palikite marinuotis 30-60 min.
  4. Mėsą ir svogūnus suverkite ant iešmelių glaudžiai vieną prie kito ir kepkite ant grotelių. Kepdami 1-2 kartus užpilkite likusį marinatą.

Svetainė nėra saugi! Visiems jūsų duomenims gresia pavojus: užpuolikai pasinaudos slaptažodžiais, naršyklės istorija, asmeninėmis nuotraukomis, banko kortelėmis ir kitais asmeniniais duomenimis.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Vaikų vasaros stovykla