Nuotrauka: iš atvirų šaltinių
Profesionalūs virtuvės šefai rekomenduoja sūrio pyragus gaminti ne tik iš miltų
Sūrio pyragai yra vienas mėgstamiausių visų ukrainiečių pusryčių patiekalų. Jie aplenkė net avižinius dribsnius ir kiaušinius, ir visa tai todėl, kad yra ne tik skanūs, bet ir labai sveiki.
Profesionalūs virėjai rekomenduoja sūrio pyragėlius kepti ne tik iš miltų. Specialistai pataria eksperimentuoti su kitais produktais, kurie gali ne tik pakeisti miltus, bet ir kartais pagerinti mėgstamo patiekalo skonį. Taigi, papasakosime, kaip pakeisti miltus sūrio pyraguose, kad jie būtų daug skanesni.
Kuo pakeisti miltus sūrio pyraguose: 5 geriausi produktai
- Krakmolas yra puikus miltų pakaitalas ne tik sūrio pyragams. Iš jo galima paruošti įvairių kepinių – sausainių, pyragų, tortų ir keksiukų. Reikėtų žinoti, kad krakmolas pasižymi stipresniu sutraukiamuoju poveikiu, todėl jo reikėtų dėti tris kartus mažiau nei miltų. Galima naudoti ir bulvių, ir kukurūzų krakmolą.
- Kukurūzų miltai taip pat idealiai pakeičia kvietinius miltus sūrio pyraguose. Dėl jų patiekalas bus lengvas, orus ir mažiau kaloringas. Be to, į tešlą dedant šios rūšies miltų, sūrio pyragaičiai įgaus apetitą žadinančią auksinę spalvą.
- Ryžių miltai. Jei staiga namuose turite tokio egzotiško produkto, sūrio pyragams galite drąsiai pakeisti kvietinius miltus. Iš ryžių miltų pagaminti sūrio pyragaičiai bus orūs ir švelnūs, puikios tekstūros.
- Manų kruopos. Manų kruopos yra klasikinis miltų pakaitalas kepant, todėl jos puikiai atliks šį darbą. Į tešlą supilkite manų kruopas ir palikite 15 minučių, kad išbrinktų. Tai ne tik pagerins sūrio pyragėlių formavimąsi, bet ir išlaikys drėgmę viduje. Dėl šios priežasties paruošti sūrio pyragėliai nesubyrės ir nebus sausi.
- Avižinius dribsnius prieš naudojimą reikėtų sumalti blenderiu, jie taip pat yra puikus miltų pakaitalas sūrio pyragams. Maltų avižinių dribsnių galima dėti į įvairius kepinius ir patiekalus – blynus, pyragus, sausainius, kotletus, įdarytus kopūstus ir mėsos kukulius.