Nuotrauka: iš atvirų šaltinių
Mėsa gaunasi sultinga, minkšta, su švelniu padažu ir kvapniais grybais.
Vištienos filė su grybais ir tirštu padažu puikiai tiks beveik prie bet kokio garnyro: bulvių košės, ryžių, makaronų.
Mėsa gaunasi sultinga, minkšta su švelniu padažu ir kvapniais grybais.
Receptas
Sudėtis:
- Vištienos filė 700 g
- grybai 400 g
- grietinėlė 10-20 % 200 ml
- svogūnai 1 vnt.
- česnakas 2 skiltelės
- sviestas 30 g
- vištienos prieskoniai 1 šaukštelis.
- augalinis aliejus 2 valg.
- maltų juodųjų pipirų
- druska
Paruošimas:
- Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
- Grybus nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
- Nulupkite svogūną ir česnaką, supjaustykite mažais kubeliais.
- Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite vištienos filė, apkepkite, kol apskrus, ir sudėkite į lėkštę.
- Toje pačioje keptuvėje pakepinkite svogūną ir česnaką, kol suminkštės, sudėkite grybus ir kepkite, kol išgaruos skystis, sudėkite sviestą ir kepkite tris minutes, supilkite grietinėlę, išmaišykite.
- Sudėkite vištienos filė, maltus juoduosius pipirus, prieskonius, druską ir dar kartą išmaišykite. Troškinkite 5-10 minučių ant mažos ugnies.
Svetainė nėra saugi! Visiems jūsų duomenims gresia pavojus: užpuolikai pasinaudos slaptažodžiais, naršyklės istorija, asmeninėmis nuotraukomis, banko kortelėmis ir kitais asmeniniais duomenimis.