Silkė po kailiu – viena populiariausių salotų, kurią dažnai galima pamatyti ant šventinio stalo.
Kokią silkę naudoti silkei po kailiniais / nuotrauka depositphotos.com
Silkė po kailiu – populiarios salotos, kurios ruošiamos ir švenčių, ir darbo dienomis. Ruošiant daugelis šeimininkių klausia, kaip pagerinti silkės po kailiniais skonį arba ką gaminti garnyrui.
Verta pažymėti, kad ypatingų įgūdžių nereikia, kad salotos išeitų skanios. Daržovės išverdamos, supjaustomos arba sutarkuojamos ir sluoksniais išdėliojamos lėkštėje. Prieš kiekvieną sluoksnį ankstesnis sluoksnis pagal skonį patepamas majonezu ar panašiu padažu.
Tačiau kai kurių gudrybių šeimininkės vis dar griebiasi. Jei apie jas dar nežinote, atskleisime jums vieną mažą paslaptį, kaip salotų skonį padaryti įsimintiną.
Kaip pagerinti silkę po kailiu: patikrintas metodas
Patirtis parodė, kad sviestas gali gerokai pagerinti salotas. Kartu jis būtinai turi būti kuo šaltesnis.
Taigi, norint išgauti puikų derinį, reikia iš šaldytuvo pasiimti nedidelį gabalėlį sviesto, greitai jį sutarkuoti ir tokiu pavidalu pridėti prie silkės. Visa tai reikia padaryti prieš siunčiant silkę į patiekalą su daržovėmis.
Kaip pagerinti silkės skonį / nuotr. depositphotos.com
Būtent pridėjus nedidelį kiekį kieto sviesto, salotos taps tobulo skonio ir nenuvils nė vieno.
Anksčiau Mes rašė, kaip ilgiau išlaikyti šviežius agurkus šaldytuve.