Sriuba su vermišeliais ir slaptu ingredientu: ką dėti virimo pabaigoje

Nuotrauka: iš atvirų šaltinių

Šią kvapnią sriubą su dideliu malonumu valgo net vaikai

Lengva ir aromatinga sriuba su vermišeliais – puikus pietų pasirinkimas visai šeimai. Šį antrąjį patiekalą mėgsta beveik visi. Be to, jį lengva paruošti iš nebrangių ingredientų. O receptą galima papildyti pagal savo skonį.

Siūlome virti klasikinę sriubą pridėjus slaptą ingredientą. Ji gaunasi tokia skani, kad net išrankūs vaikai prašys dar.

Vištienos sriuba su vermišeliais

Į sriubą galima dėti abi paukščio dalis su kaulais ir filė. Pirmuoju atveju patiekalas bus aromatingesnis, bet kaloringesnis.

Sudedamosios dalys: – mėsa, mėsa, paukštiena, mėsa, paukštiena, paukštiena, paukštiena, paukštiena, paukštiena:

  • vištiena – 400 g;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • morkos – 1 vnt;
  • bulvės – 3 vnt;
  • vermišeliai – 50 g;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • saulėgrąžų aliejaus – 1 litras;
  • lauro lapas – 1 vnt;
  • druskos, pipirų, prieskonių;
  • žolelių pagal skonį.

Paruošimas:

  1. Mėsą supjaustykite porcijomis ir sudėkite į puodą su vandeniu ir lauro lapu. Užvirkite ir po 5-10 min. virimo nugriebkite putas. Nulupkite ir kubeliais supjaustykite bulves, sudėkite jas į puodą ir viską kartu virkite dar 15 minučių.
  2. Svogūnus ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol suminkštės (5-7 min.). Sudėkite ir kepkite dar 5 minutes.
  3. Slaptasis šio recepto ingredientas yra kiaušinis. Išplakite jį iki vientisos masės. Kai bulvės jau bus paruoštos, į keptuvę plona srovele supilkite kiaušinius, nuolat maišydami vandenį. Gausite šviesų kiaušinių „voratinklį”.
  4. Paruoštą vištienos sriubą su vermišeliu pagardinkite druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais, įberkite smulkintų žolelių.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Vaikų vasaros stovykla