Geriausia vakarienei: tingios vištienos įdarytos kopūstų sriubos receptas

Nuotrauka: iš viešų šaltinių

Tai užtruks šiek tiek laiko, o rezultatas jus maloniai nustebins

Jei nežinote, kuo pradžiuginti šeimą vakarienei, paruoškite neįprastą, bet labai skanų patiekalą – tingus vištiena įdarytus kopūstus. Prireiks šiek tiek laiko, o rezultatas maloniai nustebins. Kulinarijos tinklaraštininkė Natalija Žuk pasidalijo savo išbandytu receptu.

Tinginių vištiena įdaryti kopūstai

Sudėtis:

  • Vištienos šlaunelės – 6 vnt;
  • ryžiai – 120 g;
  • nedideli kopūstai;
  • druskos, juodųjų pipirų, paprikos;
  • šiltas vanduo – 400 ml;
  • pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas. l;
  • sviesto – 30 g.

Padažui:

  • natūralus jogurtas – 150 g;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • vištienos prieskonių – 1 šaukštelis;
  • garstyčios – 1 šaukštelis.

Paruošimas:

  1. Nuplaukite vištienos šlauneles, kiekvieną supjaustykite, kaip parodyta vaizdo įraše.
  2. Padažui sumaišykite visus ingredientus, supilkite juos į mėsą, gerai išmaišykite ir palikite 20 minučių.
  3. Į kepimo formą sudėkite ryžius, geriausia basmati ryžius. Juos pasūdykite, pagal skonį ir norą pagardinkite prieskoniais, užpilkite saulėgrąžų aliejumi.
  4. Supjaustykite kopūstus ir sudėkite ant ryžių, pasūdykite, pagardinkite pipirais, pabarstykite paprikomis.
  5. Į šiltą vandenį įpilkite šaukštą pomidorų pastos, išmaišykite ir užpilkite ant kopūstų.
  6. Ant kopūstų sudėkite marinuotas vištienos šlauneles. Ant mėsos uždėkite porą sviesto gabalėlių, medinių iešmelių arba suši lazdelių ir uždenkite vandenyje pamirkytu pergamentu.
  7. Siųskite formą su turiniu į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę 50-60 minučių.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Vaikų vasaros stovykla