Kaip išmaišyti miltus be gumuliukų: šeimininkės triukas

Kaip išmaišyti miltus su vandeniu be gumuliukų ir kaip jų įmaišyti į padažą.

Kaip išmaišyti miltus be gumuliukų / depositphotos.com

Kad padažas būtų tirštas, į jį dedama miltų. Tačiau pasitaiko, kad miltai sulimpa ir tai sugadina padažą. Kaip išmaišyti miltus su vandeniu be gumuliukų ir kaip jų dėti į padažą, kad jis nesukristų – skaitykite Mes straipsnyje.

Anksčiau pasakojome, kokį pomidorų padažą prie mėsos ar spagečių galima paruošti – geriausi įvairių patiekalų receptai.

Kaip išmaišyti miltus be gumuliukų – 3 tobulo padažo paslaptys

Kaip išmaišyti miltus be gumuliukų – 3 tobulo padažo paslaptys:

  • pirmiausia miltus pakepinkite sausoje keptuvėje – miltai turi tapti šviesiai auksinės spalvos;
  • Pirmiausia miltus ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens – tada dalimis suberkite miltus ir išmaišykite;
  • plona srovele supilkite ištirpintus miltus ir maišykite, kad jie tolygiai pasiskirstytų visame padaže.

Patarimas: padažą patiekite karštą arba pašildykite jį prieš patiekdami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Vaikų vasaros stovykla