Kaip išmaišyti miltus su vandeniu be gumuliukų ir kaip jų įmaišyti į padažą.
Kaip išmaišyti miltus be gumuliukų / depositphotos.com
Kad padažas būtų tirštas, į jį dedama miltų. Tačiau pasitaiko, kad miltai sulimpa ir tai sugadina padažą. Kaip išmaišyti miltus su vandeniu be gumuliukų ir kaip jų dėti į padažą, kad jis nesukristų – skaitykite Mes straipsnyje.
Anksčiau pasakojome, kokį pomidorų padažą prie mėsos ar spagečių galima paruošti – geriausi įvairių patiekalų receptai.
Kaip išmaišyti miltus be gumuliukų – 3 tobulo padažo paslaptys
Kaip išmaišyti miltus be gumuliukų – 3 tobulo padažo paslaptys:
- pirmiausia miltus pakepinkite sausoje keptuvėje – miltai turi tapti šviesiai auksinės spalvos;
- Pirmiausia miltus ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens – tada dalimis suberkite miltus ir išmaišykite;
- plona srovele supilkite ištirpintus miltus ir maišykite, kad jie tolygiai pasiskirstytų visame padaže.
Patarimas: padažą patiekite karštą arba pašildykite jį prieš patiekdami.